FAIRTRAVEL, potovalna agencija Zavoda za mladinsko popotništvo

Potovanja za mlade

Oman_9.JPG

Potovanje v Oman

Slikovite peščene plaže. Mogočna skalnata gorovja. Razširjene zlate puščave. Čudovite rečne struge in kanjoni. VSE TO JE OMAN. Najbolj slikovita država arabskega polotoka, ki prav za vsakega ponuja nekaj.
Več
architecture-3329297.jpg

Potovanje v Severno Korejo

Severna Koreja je zagotovo ena najbolj mističnih držav. Njihova 70 letna pot, ki je edinstvena, je tudi razlog za skrivnostnost, v katero je Severna Koreja ovita. Informacije, ki o Severni Koreji prihajajo do Slovenije so v glavnem iz virov, ki tej državi niso naklonjeni, zato je marsikdo dobil napačno sliko o tej azijski državi.
Več
amsterdam-1682963.jpg

Študentski Amsterdam

Na pomladno četrtkovo popoldne se bomo vkrcali na avtobus, zapustili Maribor in se preko Avstrije ter Nemčije zapeljali do nizozemske prestolnice, kamor bomo prispeli v petek v dopoldanskih urah.
Več

“Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of the earth all one's lifetime.” ~ Mark Twain ~

.