FAIRTRAVEL, potovalna agencija Zavoda za mladinsko popotništvo

people-2577495.jpg

Potovanja za mlade

V sklop potovanj za mlade so vključene najaktualnejše destinacije z vsebino namenjeno mladim. Izleti vključujejo edinstveno izkušnjo pridobivanja znanja, raziskovanja sveta in zabave.

Več
adult-1867588.jpg

Za posameznike in manjše skupine

Osnova paketov za individualne popotnike in manjše skupine so namestitve, garantna pisma za vize in lokalni prevozi. Na vašo željo pa tudi letalske vozovnice, lokalne vodnike ali slovensko spremstvo.

Več
delfi-de-la-rua-258293.jpg

Ponudbe partnerskih agencij

Za Vas skrbno izbiramo programe partnerskih agencij, ki ne uporabljajo drobnega tiska in katerih potovanja pomenijo optimalni kompromis med kakovostjo potovanja, vsebino in ceno.

Več

Zakaj potovati z nami?

FAIRTRAVEL je odgovor na pomanjkljivo ponudbo kakovostnih potovanj za mlade, za tiste, ki potujejo prvič ter takšne, ki že imajo določene potovalne izkušnje. 

Mladim želimo v dnevnih urah predstaviti kulturne, naravne in zgodovinske znamenitosti, večere pa prepustiti medsebojnemu povezovanju in zabavi in jih ob tem navdušiti za prihodnja potovanja. 

Za tiste, ki že imajo nekaj izkušenj s potovanji, bomo pripravili posebej ugodne pakete, ki bodo vključevali bistvene sestavine, po želji pa jih nadgrajevali z lokalnimi vodenji ali slovenskimi spremljevalci. 

Za Vas bomo tudi poiskali primerne ponudbe drugih organizatorjev potovanj, ki bomo za fer ceno ponujali vsebinsko in organizacijsko kakovostna potovanja.

Bodi informiran

Tukaj se lahko prijavite na spletno revijo Globetrotter in na novičke, ki izhajajo nekajkrat mesečno. Verjamemo, da boste našli kaj zanimivega.